In verband met de verscherpte richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid zijn wij genoodzaakt een aantal maatregelen te treffen:

1.    Wanneer u Corona verschijnselen heeft, verzoeken wij u om ons kantoor niet te bezoeken
Wanneer u last heeft van de bekende Corona verschijnselen of in contact bent geweest met personen die besmet zijn (geweest) verzoeken we u om niet bij ons kantoor langs te komen en telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.

2.    Wat gebeurt er met geplande afspraken?
Afspraken voor het ondertekenen van een akte die al is ingepland, gaan in principe door. Als u de afspraak liever uitstelt, dan werkt ons kantoor daar aan mee. Voor afspraken die geen ondertekenafspraak zijn, geldt dat in overleg bekeken wordt of deze doorgaat of wellicht telefonisch plaats kan vinden. Zonder nader bericht van onze kant kunt u ervan uitgaan dat een afspraak doorgaat. Voor afspraken bij cliënten thuis of op een andere locatie wordt per afspraak in overleg bekeken of die door kan en moet gaan.

3.    Kan ik ook een volmacht afgeven zodat ik niet bij het ondertekenen van de akte aanwezig hoef te zijn?
Voor veel handelingen is het mogelijk een volmacht te verlenen. Indien u dit wenst verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Het is niet mogelijk om een volmacht af te geven voor het opstellen van bijvoorbeeld een testament of een hypotheekakte.

4.    Waar kan ik als bezoeker van het kantoor nog meer rekening mee houden?
Wij verzoeken u om zich bij een bezoek aan ons kantoor aan de RIVM-richtlijnen te houden. Dus:

  • geen handen schudden
  • anderhalve meter afstand houden van elkaar
  • regelmatig handen wassen
  • hoesten en niezen in de ellenboog
  • zullen wij bij afspraken geen koffie en/of thee serveren

Wij verzoeken u om niet meer mensen naar afspraken mee te brengen dan strikt noodzakelijk.
Bezoek zonder afspraak is in principe niet mogelijk.

5.    Beperkte bezetting
Er is een minimale bezetting aanwezig. Dat komt doordat sommige medewerkers uit voorzorg thuiswerken en medewerkers met ziekteverschijnselen verplicht thuis moeten werken. Hierdoor zijn wij soms minder goed bereikbaar. Het beste kunt u ons via e-mail bereiken.

6.    Mondkapjes
Het dragen van een mondkapje bij uw bezoek aan ons kantoor is voorlopig niet verplicht.

Ten slotte
Deze maatregelen gelden tot nader order. Bij voorbaat dank voor uw begrip en medewerking. Namens onze medewerkers en onze overige cliënten.